Dragi pretplatnici,

nažalost moram objaviti da je Kriptonitu (opet) došao kraj.

Namjera mi je bila pretvoriti ga u izvor novosti koji bi mogao zamijeniti sve druge kanale, čak i kod onih koji već vješto prate situaciju. 

Temeljitom provjerom izvora i kratkim opisima uistinu značajnih vijesti a filtriranjem plitkih špekulacija i za ekosustav štetnih rasprava u vidu cijene i "tehničkih analiza" nadao sam se stvoriti nešto nezamjenjivo, nesenzacionalističko, i prije svega korisno. Htio sam stvoriti newsletter u kojem bih i ja sam uživao čitajući ga.

Nažalost, takva temeljitost je neodrživo skupa. Plan je bio da skupimo barem 100 premium pretplatnika pa da taj trošak bude barem malo manji, ali nakon mjesec dana cilj nije ni na horizontu.

Od srca hvala svim pretplatnicima, nadam se da ćemo se u budućnosti nekom drugom prilikom ponovno dopisivati. Svi premium pretplatnici biti će zasebno kontaktirani tokom dana radi provjere adrese na koju da pošaljemo povrate uplata.

Bye! 👋

Bruno

P.S. Natječaj za najboljeg trgovca u simulaciji kripto-trgovanja još je aktivan. Pridružite nam se za oproštaj i osvojite 1 eth 💌

Published with