Juli

Blir ett kortare månadsbrev då det är semester tider även på SAFF kansli.

Dukes är över för detta år och som vanligt var det massor med bra och roliga fotboll som spelades. Under helgen var SAFF kansli på plats för att disskutera barn och ungdoms frågor.
Vi vill gärna ha feedback från er som inte var på Dukes. Så alla som vill hjälpa oss med barn och ungdomsfrågorna får görna gå in på länken nedan. Det finns enkäter för coacher/ledare, spelare samt föräldrar så sprid gärna detta i era lag/föreningar så vi får in så mycket data som möjligt.

Många lag spelar någon form av "zone run" här kommer en sammanställning av olika varianter och hur de olika varianterna skiljer sig. Självklart är det inte viktigt att man använder samma termer själv men det kan säkert vara nyttigt att fundera på vad det man som coach vill få ut av sitt springspel och då kan det vara bra att kolla på varianter så man hittar det som passar bäst.

Kommande

Det händer mycket på kort tid nu. Höst serierna startar inom 2-3 veckor. 
Men redan till helgen så går det en AFG i Göteborg om det skulle vara så att några coacher inte har den och behöver innan serien startar.

2018 är det också Euro Pride i Stockholm och Göteborg. Idrotten har sin egen parad till helgen och SAFF kommer delta. Så är du i Stockholm så rekomenderar vi absolut att följa med!

Kom ihåg att om några veckor är det viktigt att ni rapporterat in era LOK berättigade sammankomster 25/8 är slutdatumet för vårens sammankomster. Börja i tid så ni hinner frärdigt och inte förlorar pengar.

More issues

Juni 2018

Jul 02, 2018

Maj 2018

May 31, 2018

April 2018

Apr 30, 2018

Published with