Februari

Nu börjar det närma sig fotbollsspel ute i landet. Alla serier från U19 och upp kommer snart dra igång och fotbolls intressetbörjar öka i sociala medier.

Tränarlicenserna har inte skickats ut ännu, för många ansökningar på fel nivåer har kommit in så det tar tid att sortera igenom. Men inom de närmaste tiden kommer första omgången att skickas ut. 

Arbetet med den nya tränarutbildningen fortgår. Vi har börjat med arbetet att skapa de digitala modulerna som kommer vara en stor del av framtidens utbildningar. Vi håller på att avsluta arbetet med den digitala plattformen och inom inte allt för lång tid så borde vi kunna ge er mer info kring detta.

SISU har tillsammans med Attention skapat en utbildning kring NPF. Har ni behov av stöd eller bara vill vidare utbilda er inom detta så se till att kontakta ert lokala sisudistrikt för att få tillgång till detta.

Månadens strategitips kommer från Twitter och är en svenk satsning.
SFN, Swedish Football Network, har börjat köra en twitter QnA kring strategi. I skrivandets stund har det körts 2 omgångar med frågor högt och lågt om offense- defensestrategi till träningsplanering. Se till att följa @SweFootballNet och hashthag #swexando för att inte missa nästa gång det sker!

Högskolan Halmstad har erbjudande för elitsatsande idrottare som vill kombinera med studier. Finns även distans alternativ.

Kommande

Det planeras en AFG i Norrköping inom kort samt diskussioner om AFG i södra distriktet förs. AFG sätts upp vid behov och om en förening kontaktar oss så ser vi till att hitta en lösning som passar alla.
Håll koll på SAFF.se för att se när utbildningar läggs upp.

Published with