April

Tyvärr så missades förra månadens brev pga sjukdom men nu är vi tillbaka. 

En ny förbundsstyrelse har röstats fram vid SAFF årsmöte. 9 av 11 ledamöter och suppleanter är nya för i år och som ordförande blev Minette Rogner vald. 

SAFF har gått över till en ny försäkring för spelare. 
Denna licens har något som kallas för "Råd och vård" vilket ska ge den aktive möjlighet att få snabb hjälp vid skada samt möjlighet att få träffa läkare vid behov. Det är viktigt att alla ledare läser in sig på den nya licensen så att ni snabbt kan leda era aktiva rätt. Då denna försäkring är annorlunda än de gamla och fokus ligger nu på hjälp vid skadan och inte monetär ersättning längre fram. Så om den aktive inte kommer rätt och får hjälp så kommer värdet av försäkringen minska.

När säsongen är i gång kan det ibland vara svårt att träna hårt pga att kroppen är sliten. Yoga kan vara ett bra komplement för träningen och hjälper spelare bli både smidigare och starkare. Senaste numret av "Tränarpasset" SISU´s inspirations brev finns en bra artikel om att "Våga yoga"

För er som missade det så var Philip Minja känd från TV, Landslag och spel i olika Superseri lag med i Nyhetsmorgon för snart ett år sedan och pratade om just Yoga.

Cardskipper

Cardskipper kort har skickats ut till alla tränare (ej as-tränare, dessa kort kommer nästa vecka) som har godkänd licens samt BÅDE sin email och sitt mobil nr inlaggt i Idrott Online.
Utskicket gjordes torsdag morgon så alla licenser som behandlats efter det kommer få sina kort nästkommande vecka.

Kommande

Published with